DE GEZONDSTE VERSIE VAN JEZELF
Het jaarprogramma van Daan de Wit

De Gezondste versie van jezelf

BEGIN METEEN MET HET JAARPROGRAMMA ‘DE GEZONDSTE VERSIE VAN JEZELF’
SLIMMER, STERKER, SNELLER
Nu 47 euro, inclusief 3 bonussen ter waarde van €27

WAARUIT BESTAAT HET JAARPROGRAMMA ‘DE GEZONDSTE VERSIE VAN JEZELF?’

Ken je dat? Dat je goed je best doet en al een heel eind op weg bent met je gezondheid, maar dat je nog niet bent waar je wil zijn. Zelf ken ik dat gevoel heel goed.

Ongezondheid kan zo veel gevolgen hebben. Bijvoorbeeld dat je niet meer kan wat je vroeger wel kon of dat je niet in staat bent te bereiken wat goed voor je is. Ongezondheid voorkomt dat je de wandelingen kan maken die zo goed voor je zijn of dat je niet meer in staat bent te stoeien met de kinderen of de kleinkinderen.

Iemand die ongezond is komt vaak in een negatieve spiraal terecht. Uiteindelijk kan een haperend lichaam zelfs mentale en geestelijke gevolgen hebben. Allemaal precies wat niet de bedoeling is van het leven, jouw leven.

We weten allemaal dat onze gezondheid het belangrijkste is dat we hebben. Je kunt steenrijk zijn, de leukste partner hebben of de mooiste baan, maar toch ongelukkig zijn omdat je worstelt met je gezondheid. Gezond zijn, in balans zijn, is van levensbelang. Ongezondheid is wat je niet wil en is in veel gevallen ook niet nodig.

Zo onbewust en onbedoeld als je in een negatieve spiraal terecht kan komen, kun je er ook weer uit raken. Op een bewuste manier, die ook nog eens je bewustzijn doet toenemen. Eén manier is om dikke boeken te gaan lezen en steeds ietsje wijzer worden. Wat heel verstandig is, als dat goed bij je past. Maar wat je ook kunt doen, is te rade gaan bij iemand die dat soort dikke boeken en lange artikelen niet alleen heeft gelezen, maar ze ook heeft geschreven.

‘Ik voel me nu tien jaar jonger’
In de jaren dat ik onderzoek deed naar gezondheid, erover schreef en ook mensen coachte heb ik complete transformaties zien gebeuren. ‘Ik voel me nu tien jaar jonger’, zei Jan van Overveld laatst, de voorzitter van Hartpatiënten Nederland, na het lezen van Weet wat je eet. Anderen hadden soortgelijke ervaringen met mijn coachings. Het zette me aan het denken. Hoe kan ik nog meer mensen helpen?

Hoe zou het voor jou zijn als mijn beste en nieuwste levensveranderende inzichten ook voor jou beschikbaar komen, op een heel toegankelijke manier, waardoor ze optimaal impact kunnen hebben op de gezondheid van jou en de mensen om je heen?

Inzichten en eye openers: jaarprogramma
De afgelopen jaren heb ik goed opgelet. Wat willen mensen weten, wat houdt ze bezig, hoe kan ik ze het beste helpen? Hoe kan ik mensen vertellen wat ik na het schrijven van de boeken en artikelen heb bijgeleerd, nieuwe ontdekkingen die ik heb gedaan?

Door goed te luisteren, hoorde ik de vragen, begreep ik waar behoefte aan was. De antwoorden op de meest gestelde vragen van mijn lezers en van de mensen die ik heb gecoacht, heb ik bij elkaar gebracht in een jaarprogramma.

Mijn jaarprogramma bevat het beste van wat ik heb ontdekt in de afgelopen jaren, waarin ik mijn verdiepte in gezondheid, leefstijl en reverse aging. Met het programma ontvang je een jaar lang mijn beste tips, inzichten en eye openers: uitermate praktisch toepasbaar. Stapje voor stapje kom je ermee tot de gezondste versie van jezelf.

Je kunt er vandaag al mee beginnen. Meld je aan via de blauwe knop

BEGIN NU: DE GEZONDSTE VERSIE VAN JEZELF

WAT ONTVANG JE ALLEMAAL?

  • 52 WEKEN ELKE WEEK 1 TIP €77
  • 8 BONUSTIPS
  • BONUS #1 ALLES OVER PADDESTOELEN €9
  • BONUS #2 LEER VAN ATKINS €9
  • BONUS #3 AUDIO MET DIRECT TOEPASBARE TIPS €9

Normaal €77 nu met

39% korting
voor 47 euro

30 dagen niet goed geld terug garantie

WAT KRIJG JE ERBIJ? BONUSSEN

BONUS #1 ROBERT ATKINS

Een belangrijk deel van onze nu kantelende visie op gezondheid werd in de jaren zeventig ontdekt door iemand die noodgedwongen op zoek was naar een gezondere manier van eten. Zijn naam was Robert Atkins, cardioloog te New York. Lees wat we nu nog van hem en zijn bijzondere verhaal kunnen leren.

BONUS #2 PADDESTOELEN

Afhankelijk van welke paddenstoel wordt ingezet, zouden ze anti-viraal zijn, cholesterolverlagend, anti-bacterieel, ontstekingsremmend, bloeddrukverlagend, ontgiftend en zelfs helpen in de strijd tegen kanker. Steeds duidelijker wordt dat de paddenstoel veel voor ons kan betekenen, en niet alleen naast de biefstuk met het avondeten.

BONUS #3 30MINUTEN AUDIO TIPS

Daan de Wit wordt regelmatig geïnterviewd om te vertellen over zijn kennis over gezond eten en leven. Een aantal opvallende citaten uit enkele van zijn radio-optredens hebben we op een rij gezet. Druk op play en laat Daan je bijlichten over wat slim is om te doen.

WAT ANDEREN OVER DAAN ZEGGEN

Ik slaap meer, dieper en vaster. Voel me uitgeruster en opgewekter. Ben helderder en scherper in de hersenpan. De Wetten van De Wit zijn voor mij makkelijk na te leven. Ik eet verser, gezonder en lekkerder dan ooit.

Marcel

Business Coach

Daan keek met me mee naar mijn leefstijl en op zijn eerlijke en open manier gaf hij adviezen. Voor mij werkt dit heel fijn en ik ben er inmiddels mee aan de slag gegaan.

Marja

Coach

Samen met jouw tips en boeken wil ik het gezonde pad op en de beste versie van mezelf zijn. […] Bedankt voor wie je bent en wat je doet.

Ingrid

Van een vriendin kreeg ik de tip De cholestrolmythe van Daan te gaan lezen. Voor mij was het boek een echte pageturner: van het begin tot het eind nam Daan mij mee in zijn visie en vond ik zijn verhaal zeer overtuigend en geloofwaardig. […] In plaats van medicijnen te gaan gebruiken was mijn voornemen om anders te gaan eten. Ook daarmee heeft Daan mij geholpen middels verhelderende telefonische consulten, mails en nu ook middels zijn zogenaamde ‘jaarprogramma’, waarmee ik iedere week een mail ontvang aangaande een gezonde(re) leefstijl). Fijn is bij dit alles ook dat Daan zeer laagdrempelig te benaderen is voor vragen.

Binnenkort ga ik ook nog mee op ‘safari in de supermarkt’ om, op de ‘werkvloer’ waar het toch allemaal begint, nog meer kennis te verkrijgen over gezond (onbewerkt) voedsel. Dat begint immers met wat ik wel en niet in mijn winkelmandje laad! Inmiddels ook een aantal van Daans andere boeken gelezen (Weet wat je eet en Prikken ja of nee), podcasts geluisterd en interviews met hem gezien die mij allen hebben gemotiveerd tot een gezondere leefstijl. Als er een fanclub van Daan zou zijn, zou ik daar zeker lid van worden!

Eugenie

WIE IS DAAN DE WIT?

Mensen die me nu kennen kunnen zich het bijna niet voorstellen, maar ooit was ik een heel verlegen jochie. Deel van een wat stuurloos gezin met creatieve ouders dat groeide naar vijf jongens, waarvan ik de oudste ben. Mijn ouders waren toen ik nog jong was zo druk met het leven en met zichzelf dat het gezin leidde onder wat emotionele verwaarlozing wordt genoemd, een last die met het klimmen van de jaren steeds zwaarder werd. Maar er waren ook mijn opa en oma.

Bij hen vond ik in mijn jongere jaren een rustiger haven, met meer interesse en zelfs een kleinere afstand, ook al waren zij ouder dan mijn ouders. Ik weet nog dat ik regelmatig ging klussen met mijn opa, een voormalig directeur van de Technische Unie. Bij hem in huis was alles electrisch, hij had altijd de nieuwste technische snufjes en het werken liet me zien dat aanpakken tot creatie leidt. Al snel begonnen zich bij deze zonnestralen enkele donkere wolken te vormen.

Mijn opa leek iets te hebben tegen uitbreiding van het gezin waaruit ik kwam. Pas toen ik ouder was, begreep ik de achterliggende gedachte: de mogelijke ziekte die zijn dochter boven het hoofd hing en daarmee haar zoons. De erfelijke Ziekte van Huntington is zo ernstig dat de vaststelling ervan neerkomt op een doodvonnis.

Terwijl mijn broers en ik het vorderen van de ziekte op de voet volgden, werd ons steeds duidelijker dat dit lot ook ons zou kunnen gaan treffen, vanaf ongeveer ons veertigste, met een kans van vijftig procent. Als je zo veel kans hebt in de loterij koop je meteen een lot, maar in dit geval zorgde het ervoor dat ik jarenlang geen test durfde te doen. Bang als was voor het monster van een slechte uitslag, waarna alle hoop zou zijn verloren.

Uiteindelijk sprak ik iemand die met een metafoor me uitlegde dat als de dijken doorbraken en het water kwam, je maar beter in een bootje op het dak kon zitten. Ineens was het me duidelijk: ik moest de confrontatie met de draak aan. Na het bloedprikken volgden de vijf langste weken van mijn leven, wachtend op de uitslag.

De uitslag bleek goed te zijn en opvallend was dat ik erna voor het eerst in mijn leven toekomstbeelden van mijzelf zag als oude man. Dergelijke vergezichten had ik kennelijk al die tijd ervoor geblokkeerd. De uitslag leidde tot een versnelling van wat al aan de gang was, namelijk het radicaal van koers verleggen van mijn leven en het in eigen hand nemen ervan. Een van de stappen was het volledig stoppen met de reguliere journalistiek om te gaan werken met mijn handen. Uiteindelijk heb ik duizenden en nog eens duizenden uren gestoken in mijn zelfontwikkeling en in mijn ontwikkeling als zelfstandig journalist.

Als ik nu terugkijk zie ik de enorme diepte waaruit ik omhoog ben gekomen, hoe de last op mijn schouders vanuit m’n jeugd voor het grootste deel is afgeworpen. En als vooruit kijk, zie ik een weg omhoog, maar gelukkig zonder het gevoel te hebben in een dal te staan. Alle uitdagingen waarvoor ik me in mijn leven gesteld zag, zorgden ervoor dat ik steeds dieper tot de kern wilde doordringen, ook professioneel, met mijn journalistiek. Dat is waar ik nu sta, op een flinke basis van onderzoek, waardoor ik actuele ontwikkelingen goed kan inschatten en van context kan voorzien en in staat ben anderen te inspireren.

Eigenlijk is mijn leven één grote ontdekkingstocht naar de meest inspirerende kennis en ervaringen, voortdurend op zoek naar de kern. Wat ik heb geleerd en nog ga leren, deel ik graag met iedereen die daarvan kennis wil nemen. Daarbij zoek ik naar allerlei mogelijke manieren om mijn kennis te delen, zoals artikelen en boeken, maar ook door het geven van interviews, het schrijven van nieuwsbrieven en met De gezondste versie van jezelf.

Daan de Wit
de Cholesterolmythe
De supervitamines

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik ben coach, is dit ook geschikt voor mij?

Ja, net als bij jou in de praktijk is het jaarprogramma heel hands on, het past kennis heel tastbaar toe. Daan de Wit staat bekend om zijn gedegen theorie, maar voor De gezondste versie van jezelf stelde hij een programma samen dat draait om de praktische toepasbaarheid. Verrijk je repertoire met wat je leert van Daan.

Ontvang ik het programma per e-mail?

Ja, iedere week, 60 weken lang, ontvang je een tip in je mailbox. Je leest de mails eenvoudigweg op je computer, telefoon of tablet. Op dezelfde manier bekijk en beluister je de clips die soms onderdeel zijn van de e-mails.

Al Daans boeken over gezondheid heb ik gelezen. Heb ik dan nog iets aan het jaarprogramma?

Ja, de artikelen en boeken die Daan de Wit schreef, geven slechts een deel weer van zijn kennis over gezondheid en leefstijl. Doe je voordeel met alles wat hij aan kennis heeft opgebouwd en ontvang wekelijks zijn gouden tips.

Ontvang ik de tips heel snel?

Ja, je ontvangt de tips direct. Meld je nu aan en ontvangt echt direct de eerste tip, inclusief de drie bonussen.

Gaan de tips over meer dan gezonde voeding?

Ja, voeding is een erg belangrijke component van een gezonde leefstijl, maar er is veel meer. Dat zul je ook merken aan het jaarprogramma. Dat zit boordevol tips die, uitermate praktisch toepasbaar, laten zien hoe je met bijvoorbeeld apparatuur, houding en slimme keuzes je gezonde leefstijl steeds beter op de rit kunt krijgen.

Krijg ik voldoende waarde voor mijn geld?

Ja, ook al duurt het programma 60 weken en bevat het erg  gecondenseerde en waardevolle kennis, toch is het niet duur. Sterker, iets dat een waarde vertegenwoordigt van 77 euro ontvang je voor slechts 47 euro, wat neerkomt op 78 cent per tip. Dat betekent een grote waarde voor je gezondheid tegen een erg lage prijs.

 DE GEZONDSTE VERSIE VAN JEZELF
HET JAARPROGRAMMA VAN DAAN DE WIT

30 dagen niet goed geld terug garantie

N

52 WEKEN LANG DE BESTE GEZONDHEIDSTIPS

N

8 WEKEN BONUSTIPS

N

3 BONUSSEN TER WAARDE VAN €27

N

39% KORTING NU 47 EURO

N

DIRECT DE EERSTE TIP IN JE MAILBOX