1 op 1-consult

Ontmoet Daan of bel met hem. Bespreek met hem waar je staat en waar je naartoe wil met je voeding en je gezondheid. Op basis van jouw persoonlijke situatie volgt dan op maat gesneden advies. Een gesprek duurt een uur en kost inclusief BTW 125 euro.
Meld je aan via klantenservice@andermens.nl.

VIP-dag

Boek een onvergetelijke VIP-dag met Daan de Wit. Neem familie en vrienden mee en maak er een zowel leuke als leerzame dag van.

Van 10.00 tot 15.00 uur ‘s middags neemt Daan je mee op een reis langs alles wat hij in de loop van de tijd ontdekte over gezondheid.

De dag begint heel ontspannen in een grand café met koffie en iets lekkers waarbij je Daan alles kunt vragen wat je wil over gezondheid en leefstijl. En wat je niet vraagt, vertelt hij je zelf. Vervolgens is het tijd om op te stappen, naar een naastgelegen grote supermarkt. Daar trek je samen met Daan als een soort jager-verzamelaar doorheen, waarbij hij onthult waar de valkuilen liggen en ook de winst is te pakken. Op deze manier leer je heel praktisch hoe je verstandige en ook lekkere keuzes kunt maken: een ontdekkingstocht vol eye openers – voortaan kom je gezonder de supermarkt uit dan je erin ging. Dan is het tijd voor een heerlijke lunch in een leuk tentje, ook weer op loopafstand, met nog meer ruimte voor vragen en antwoorden.

Met een VIP-dag geef je jezelf of een ander een beleving, in plaats van het zoveelste onnodige cadeau. De VIP-dagen combineren het nuttige met het aangename en leveren ze erg positieve reacties op, zoals dat het als een ‘superleuke dag’ wordt ervaren. Mensen die de dag hebben meegemaakt, vonden het ‘heel informeel en gezellig, waardoor er veel informatie uitgewisseld kon worden over voeding, levensstijl en alle aanverwante onderwerpen’.

De dag is ruim opgezet zodat alle mogelijke informatie die niet in een van Daans boeken of lezingen past de ruimte krijgt die het verdient. ‘Alle tijd om vragen te stellen en natuurlijk genoten van de koffie, de lunch en het bezoek aan de supermarkt.’ Daan altijd heeft veel te vertellen, kan tegelijk goed luisteren en doordat de groep niet te groot is, is er aandacht voor iedereen. ‘Enorm leuk kado voor foodlovers!!’

Op de VIP-dag zelf hoef je nergens naar om te kijken: Daan voldoet alle rekeningen. De dag is berekend op 6 mensen. Van tevoren is er overleg over de datum en maak je 947 euro over. Een afspraak voor een VIP-dag maak je via klantenservice@andermens.nl.

Wat ook mogelijk is, is om je aan te melden voor de dag zonder dat je al een groep hebt. Dan wordt gekeken of er nog andere mensen zijn zonder groep, waarna een groep wordt samengesteld. De VIP-dagen vinden in Amsterdam plaats en beginnen op een zowel met auto als OV zeer goed te bereiken plaats. Andere locaties om een VIP-dag te organiseren zijn bespreekbaar.

Spoortraject

Daan de Wit bouwde in de loop van de tijd veel kennis op over gezondheid en leefstijl. Gedurende een half jaar kan hij je weer op het goede spoor zetten.
Lees hier alles over het spoortraject.