Sterker, slimmer, sneller
met De supervitamines

Download het gratis e-book

De supervitamines die je nodig hebt

  • Als iedereen goed in z’n D3 zou zitten, kunnen de ziektekosten met een kwart naar beneden, schat de grootste D3-expert ter wereld, die ik raadpleegde voor dit e-boek.
  • Het is een teken aan de wand dat iedere cel in ons lichaam D3-receptoren heeft: ‘Waarom zouden die receptoren daar zijn als ze niet ook een functie hadden?’, zegt een van de experts die ik interviewde.
  • Hoge bloeddruk, een gebrekkig geheugen, rugpijn, artritis, diabetes, infectieziekten en tal van andere klachten kunnen op een D-tekort wijzen. D3 fungeert als ‘poortwachter voor onze gezondheid, omdat het de celgroei controleert. En dus invloed heeft bij het al dan niet ontstaan van kanker.’ Maar liever nog zorg je dat je problemen voorkomt.

Experts vertellen het verhaal
Vitamine D3 is er een van grote stappen, snel thuis. Het is met recht een supervitamine. Natuurlijk komt er wel wat meer kijken bij een goede gezondheid dan een beetje D3, maar toch, met deze vitamine sla je in een keer een relatief grote klap.

Veel aandacht in het boek voor de zon, die grote bron voor D3. Lees vooral ook het interview dat ik deed met een Nederlandse dermatoloog en onderzoeker. Hij is uitermate goed op de hoogte en nu hij met pensioen is, mag hij zeggen wat hij denkt. Blijkt dus dat hij heel anders denkt over de zon, de huid en vitamine D3 dan je gewend bent.

Het boek gaat ook over het niet te onderschatten belang van vitamine K2, waarmee D3 een onlosmakelijk tandem vormt. Dat deel van het verhaal wordt verteld door een professor die zich heeft gespecialiseerd in vitamine K2. Ook citeer ik een Britse wetenschapper die alles weet van D3 en een Canadese expert die de juiste formule berekende voor de verhouding D3 en K2.

Alle ins en outs over de supervitamines D3 en K2 lees je in het gratis e-boek.

R

Je komt tekort

De meeste mensen zitten te laag in hun D3, met alle gevolgen van dien. Informeer jezelf.

R

D3: de grote multitasker

D3 helpt je aan gezonde bloedvaten, vermindert de kans op diabetes, is nodig voor een gezond immuunsysteem en essentieel voor de spieren.

R

Ultieme verjonger

Van botontkalking en diabetes tot kanker en hart- en vaatziekten – D3 is je vaste partner bij het steeds jonger worden.

R

Onmisbaar: K2

Wat nog weinig mensen weten is dat D3 in een bepaalde verhouding samen hoort te gaan met  vitamine K2. Het boek legt uit waarom en bevat de formule.

Slimme manieren waarop jij je leven kunt hacken

Het lijkt bij het leven te horen: ziekte en ongezondheid. Ik zag het zelf ook om me heen, maar wilde me er niet bij neerleggen en begon beide onderwerpen te onderzoeken. Nog iedere dag ga ik daarmee door. Met wat ik heb ontdekt kun jij je voordeel doen. Neem je gezondheid in eigen hand en laat mij je daarbij helpen.

Ander Mens
Het eerste deel van mijn ontdekkingen beschreef ik in mijn boek Weet wat je eet  – Gezond eten op basis van de oudste kennis en de nieuwste wetenschap.’ Daarna ging m’n onderzoek door en breidt dat zich steeds verder uit.

Blijf op de hoogte van wat ik ontdek via deze website, Ander Mens. Via de bijbehorende updates vertel ik je wat je kunt doen om fit te worden en te blijven.

Wat anderen zeggen

Wekelijks consult

Sinds een half jaartje leef ik volgens ‘de wetten van De Wit’, zoals ik het zelf noem. Dat gaat lekker. Ik ben een paar kilo afgevallen, en wat belangrijker is, gaandeweg ben ik me stukken beter gaan voelen.

Ik volg Daans persoonlijke adviezen over eten, koken, drinken en bewegen. Aan van alles merk ik dat het werkt.

Voel ik me beter door de vitamines D3 en K2, of is zijn het de andere vitamines, de levertraan of al die groenten? Het belangrijkste voor mij is dat het werkt.

Ik slaap meer, dieper en vaster. Voel me uitgeruster en opgewekter. Ben helderder en scherper in de hersenpan. De wetten van De Wit zijn voor mij makkelijk na te leven. Ik eet verser, gezonder en lekkerder dan ooit.

Marcel

Business coach

Eenmalig 1-op-1-consult

‘Tijdens het lezen van het boek Weet wat je eet wist ik het: ‘Ik ben goed op weg, maar ik ben er nog niet.’ Dus boekte ik een consult bij Daan.

Het gesprek was open, helder en hij maakte heel inzichtelijk waar ik dingen kon veranderen, en niet alleen op het gebied van voeding.

Daan keek met me mee naar mijn leefstijl en op zijn eerlijke en open manier gaf hij adviezen. Voor mij werkt dit heel fijn en ik ben er inmiddels mee aan de slag gegaan.

Marja

Coach

‘Oh ja De supervitamines ook gelezen. Zeer goed werk. Ik ben beter dan een gemiddeld mens op de hoogte van zaken. Ik kan je niet anders dan een compliment geven voor de info die er staat.

Zeer goed en een compliment waard.’
Lezer Supervitamines

 

Dankjewel Daan! 

Hier heb ik tenminste wat aan..😊
Lezer Supervitamines

Supermarktsafari tijdens VIP-dag

Tijdens een VIP-dag vertelt Daan de Wit alles wat hij weet over leefstijl en voeding.

De dagen leveren erg positieve reacties op. Mensen vinden het ‘heel informeel en gezellig, waardoor er veel informatie uitgewisseld kon worden over voeding, levensstijl en alle aanverwante onderwerpen’. ‘Een superleuke dag’, roept een van de deelnemers na afloop.

Een VIP-dag is ruim opgezet zodat alle mogelijke informatie die niet in een boek of een lezing past de ruimte krijgt die het verdient. ‘Alle tijd om vragen te stellen en natuurlijk genoten van de koffie, de lunch en het bezoek aan de supermarkt.’

Daan heeft veel te vertellen, kan tegelijk goed luisteren en doordat de groep niet te groot is, is er aandacht voor iedereen. ‘Enorm leuk kado voor foodlovers!!’

Reacties deelnemers VIP-dagen

Over Daan de Wit

Daan de Wit begeleidt mensen naar de sterkste, slimste en snelste versie van zichzelf.

Voortdurend doet Daan onderzoek naar de mogelijkheden om lichaam en geest te hacken en publiceert daarover in artikelen voor tijdschriften. Eerder schreef hij het boek Weet wat je eet – Gezond eten op basis van de oudste kennis en de nieuwste wetenschap.

Daan voelt zich echt een ander mens door zijn ontdekkingen. Hij deelt ze met je via de gratis AnderMens-updates: vul je mailadres in en ontvang meteen het gratis e-boek over de twee supervitamines die een flinke stap kunnen betekenen in de richting van een goede gezondheid. 

Sterker, slimmer, sneller
met De supervitamines

Download het gratis e-book