ROOD LICHT

Een van de meest interessante bijdragen aan je gezondheid die je kunt doen is rood-lichttherapie.

Dat is wat ik, bijna tot mijn eigen verbazing, ontdekte. Blijkt dat deze therapie al langere tijd bestaat, zonder dat ik ervan op de hoogte was. Ik heb het onderwerp inmiddels goed bestudeerd, ontdekte tal van valkuilen en heb uiteindelijk zelf een rood-lichtpaneel ontworpen en laten maken. Weer later, na enthousiaste reacties op een blog dat ik erover schreef, ben ik de unieke panelen zelf gaan produceren.

Rood en nabij-infrarood licht, cruciale elementen uit het zonlicht, heeft een bijzonder heilzame uitwerking op het lichaam. Zowel van buiten als van binnen: de huid verjongt, de energiecentrales van de cellen laden op en de aanmaak van het anti-oxidant melatonine in de cellen wordt gestimuleerd. Het zijn nog maar drie van de bijna onvoorstelbare voordelen die de wetenschap tot nu toe heeft ontdekt over deze vormen van licht. Rood licht voedt de cellen zodat die beter hun werk kunnen doen. Gezonde en krachtige cellen zijn de basis van een goede gezondheid.

Doe je voordeel met dit licht, op een uiterst comfortabele manier. Met rood licht word je gezond waar je bij staat, of ligt. Je hoeft er niets anders voor te doen dan het licht te ontvangen, dagelijks tien minuten is al voldoende. Maar meer mag, en kan, iedere dag, gewoon bij je thuis, met een druk op de knop. Het licht voelt aangenaam warm en heeft het effect van een licht-douche.

Net als onze verre voorouders die veel buiten waren kunnen wij nu, zelfs in herfst en winter, iedere dag volop putten uit het beste van de zon. Rood licht van je eigen paneel is een weldaad voor je gevoel en voor je gezondheid – wetenschappelijk volledig onderbouwd genieten, iedere dag weer.

Lees alles over rood-lichttherapie in onderstaande blogs.

Sunsbest Rood licht