PROGRAMMA’S

Maak gebruik van de kennis die Daan de Wit in de loop van de jaren opbouwde op het gebied van gezond eten en leven. 

Vier heel toegankelijke manieren om dat te doen:

De gezondste versie van jezelf

E-mail-jaarprogramma

Het beste van wat Daan je kan vertellen over gezondheid ontvang je een jaar lang iedere week in je mailbox: wekelijks een uitermate praktische gezondheidstip die je leven beter maakt dan het was. Iedere week een tip die je inzicht biedt en je tegelijk meteen kunt toepassen is een prima tempo – geeft je tijd om de nieuwe kennis te verteren en te nieuwe gewoonte integreren in je leven.

Met Daans jaarprogramma krijg je niet alleen inhoudelijk waar voor je geld, ook krijg je meer dan je zou verwachten, omdat zijn jaar een stuk langer duurt dan je zou denken: 60 weken lang ontvang je zijn mails met zijn uiterst praktisch toepasbare tips. Plus 3 bonussen. Die bonussen ontvang je meteen al in het begin en blijven van jou, zelfs als je na een maand zou besluiten dat je je geld terug wil.

De gezondste versie van jezelf is tijdelijk geen 77 euro, maar is dankzij een korting voor jou voor slechts 47 euro.

Meer weten? Lees alles over De gezondste versie van jezelf, het jaarprogramma van Daan de Wit.

€47,00

Spoortraject

Spoortraject

Soms zou je willen dat je de schrijver van het boek of artikel leest alle vragen kon voorleggen die je hebt. Of dat hij je heel persoonlijk begeleidt in je proces. Dat kan nu. Het is mogelijk om Daan de Wit in te schakelen zodat hij je kan helpen met je reis naar gezondheid.

Daan zet je op het goede spoor in het spoortraject.  

Gedurende een half jaar ga je aan de slag en word je door Daan begeleid tijdens 6 sessies van een uur.

Samen sta je sterker dan alleen. Ga samen met Daan naar het volgende station.

Iedere maand spreek je Daan uitgebreid en zo kom je steeds iets verder. Laat Daan je assisteren bij je reis en kies voor zijn spoortraject.

Meer weten? Lees alles over het spoortraject van Daan de Wit.

€ 747,00

VIP-dag

Daans VIP-dagen zijn zowel leuk, lekker en leerzaam. Lekker eten en drinken terwijl je luistert naar wat Daan ontdekte over gezond eten en leven. Intussen vraag je Daan alles wat je wil weten, specifiek over jouw situatie. Na afloop van een heerlijke lunch ga je naar huis met heel praktische kennis waar je de rest van je leven iets aan hebt.

Meer weten? Lees (en zie) alles over de VIP-dagen van Daan de Wit.

 


€947,00

947,00

Op voorraad

Hartgezond-programma

Daan is momenteel hard aan het werk om het Hartgezond-programma te maken. Daarmee kun je door te kijken en te luisteren alles te weten komen over wat Daan ontdekte over hartgezondheid. Een belangrijk deel daarvan heeft hij opgeschreven in zijn boek De cholesterolmythe. Maar niet iedereen heeft tijd en zin om dikke boeken te lezen.

Binnenkort is het beschikbaar, het online Hartgezond-programma van Daan de Wit. Zorg dat je de eerste bent die hoort dat het Hartgezond-programma beschikbaar is door onderstaand formulier in te vullen.

hartgezond programma