BOEKEN

De onderwerpen van mijn boeken zijn heel divers, maar hebben tegelijk een duidelijke overeenkomst. Met de boeken wil ik namelijk tot de kern komen. 

Ieder boek gaat over een volgens mij zeer relevant onderwerp, dat ik vervolgens zo goed mogelijk uitdiep. Daarbij poog ik zo ver als mogelijk te gaan, ik probeer het onderwerp echt te beheersen, volledig te doorgronden, zodat de lezer daar zijn voordeel mee kan doen. Dat doe ik door het onderwerp van alle kanten te belichten en de vernieuwende visie erop zo helder mogelijk te beschrijven.

Moeilijk schrijven is makkelijk, het is de kunst complexe onderwerpen zo te doorgronden en zo te beschrijven dat het boek zowel een vernieuwende bijdrage oplevert als ook prettig leest. Dus een belangrijk deel van de tijd besteed ik aan het prettig leesbaar maken van de tekst. Van lezers krijg ik gelukkig vaak te horen dat de boeken zo makkelijk weglezen: missie geslaagd.