Je kunt nu echt veel mensen helpen

Grote aantallen mensen zitten nu met een vraag die van levensbelang is: prikken ja of nee? Het is geen eenvoudige vraag.

Aan de ene kant is er corona, waarover dagelijks verontrustend nieuws is. Aan de andere kant wordt er een oplossing aangeboden die erg diep ingrijpt in ons menselijk systeem, een vaccin. Sommige van deze vaccins worden niet ten onrechte experimenteel genoemd.

Prikken ja of nee?, de vraag die ons nu wordt voorgelegd, gaat in feite over een nog dieperliggender vraag: welk risico is groter, het risico op corona of het risico op bijwerkingen?

 

Om die vraag te kunnen beantwoorden heb je kennis nodig. Die is te vinden, maar wordt nou niet meteen objectief en overzichtelijk aangereikt. Daaraan probeer ik iets te doen met mijn nieuwe boek: Prikken ja of nee? – Alle voors en tegens van corona-vaccinatie.
Prikken ja of nee? Daan de Wit

Geef je volgers de kans zich goed te informeren
Het is mijn missie zo veel mogelijk mensen te bereiken. Ik ben dus blij te constateren dat de informatie in dit boek al duizenden mensen heeft geholpen bij het maken van een afgewogen beslissing. Tegelijk is het zo dat er miljoenen mensen zijn geprikt zonder te beseffen wat ze nu precies aan doen zijn. Zij waren aangewezen op bronnen die maar één kant van het verhaal vertellen.

Onder jouw volgers zijn er vast veel die je ontzettend blij kunt maken met de hulp die het boek biedt. Geef hen de kans zich goed te informeren.

Doe je mee?
Er staat veel op het spel. Het ‘prikje’, zoals het vaak wordt genoemd, gaat in de kern om een zogenoemde onomkeerbare medische ingreep. Het is een cruciale beslissing, waarbij iedereen de mogelijkheid zou moeten krijgen om beide kanten van het verhaal te horen. Jij hebt de sleutel in handen: vertel je ze over het boek zodat zij zich echt eerlijk en onafhankelijk kunnen informeren?

Om de missie te doen slagen heb ik het er graag voor over je een substantieel deel van de opbrengst te geven: 30 procent van de opbrengst van de boeken die via van jou worden verkocht.

Prikken ja of nee
· Kort en krachtig

· Ieder hoofdstuk begint met een korte samenvatting
· E-boek beschikbaar als PDF en ePUB.
· De tekst bevat de links naar de bronnen
· Alle voor- en nadelen van de corona-vaccins op een rij

Kort en krachtig
Prikken ja of nee bevat 10 hoofdstukken. Toch is het geen lang boek. Ook is het zo dat ieder hoofdstuk heel in het kort de meest waardevolle delen ervan vermeldt.


Een echt opvallend hoofdstuk is hoofdstuk 1. Dat laat namelijk zien dat de vraag prikken ja of nee niet zomaar uit de lucht komt vallen. Er gaan eigenlijk 10 aannames aan vooraf. Zoals bijvoorbeeld deze drie: Het vaccin is de enige uitwegiedereen is kwetsbaar voor corona en het is rampzalig om corona te krijgen. De 10 aannames worden op basis van reguliere bronnen volledig uitgewerkt, en dat werkt heel verhelderend.

Alleen al door slechts het eerste hoofdstuk te lezen, maakt de lezer een enorme stap op weg naar wat voor hem of haar de beste afweging is.

Meedoen is eenvoudig
Lever meerwaarde aan je doelgroep en help ze bij het maken van deze moeilijke keuze.

Meld je eenvoudigweg hieronder aan en ik vertel je de details. Vervolgens wordt 30% van iedere verkoop die van jou afkomstig is volledig automatisch op je rekening gestort.

Meld je aan

15 + 6 =

Perspakket downloaden

Alle informatie benodigd om het boek te promoten of om er een artikel over te schrijven.